/цитати, с елементи на разсъждения/

 

Пищовите са изобретени  не от ученици, не от студенти.
Патентът им се приписва на на един от най-могъщите хора на Западна Европа -крал Карл Велики. живял в края на VIII век.
Карл Велики, разширил границите на Франките двойно, въпреки че не е можел да чете и пише. Как е възможно това е описано  в интернет.
За сведение на политиците.
Просто Карл старателно е „преписвал” подписа си от образец върху съответния документ.

Нещо такова поднесоха, като запълване на работното си време днес депутатите. Повече от очевидно бяха преписвали откъдето могат. Но, в преписването също има известно майсторство. И не само…

Абсурдно е един, който преди не много години се срещна с т.н. братя Галеви, днес да пита къде са те.

Абсурдно е друг, който често с изящна словесност нагнетява етническо напрежение, да преписва от мрежата и прочита от трибуната колко е нелепо държавата да я няма на погребението на загиналия в Сарафово българин.
За димките…не си заслужава изобщо да се отваря дума. Както и за пионерския плам, с който се подкрепя правителството. Не съм сигурна, че имаше кой знае колко доброволци, които я  докарахме в гледането до връчването на „цветя и кошници” от …./те мутираха в паметници, но за това по-късно/

Не е тайна, че организираната престъпност винаги опитва да налага влиянието си. Не е тайна, че политиците не е прилично да си говорят с тази престъпност или да и дават „позивни” в директни излъчвания по обществените медии. За политиците обаче  явно  е тайна…

Какво цели този вот?…да си сравнят пищовите, в рамките на работното време, което плаща всеки от нас?!

До къде ни докараха, да си превеждаме непреводимото един на друг…дали и това няма да препишат? Дано само не решат публично и това да ни прочетат. Не е зле някои неща да си ги четат  във вътрешно речева форма.

 

 

Във време на траен административен покер, във време, в което ни говорят за „превъртяния Рубикон”….да се чуди човек, защо си мислят, че става дума за  едноръкия Джо, както наричат покер машините. Лошо преписано.

 

 

Външният министър сбърка както пищова, така и мястото …

Благодарностите, в стил Оскари не са за НС. На този пищов би му дошло времето, само ако българска продукция получи статуетката. А тази статуетка се връчва, само когато има достатъчно свобода, за да бъде заснета лента. Няма обаче прецедент на поканен министър да я получи.

Като се преписва казаното от хората в социалните мрежи не е зле политиците да знаят, че се пише…защото мнозина имат странния навик да мислят. И знаят, че всеки т.н. „удар” е …по схемата на Андрешко…т.е. не се е стигнало до…сделка. И за да не отиват залудо усилията, се показва пред Европа.

Публиката е докарана до абсурд да наблюдава, как четат  преписаното от социалните мрежи, да наблюдава как си говорят сами на себе си…вярват си, от време на време даже си опонират…помежду си и сами на себе си.

Когато дори политическият PR залезе…Европа едва ли ще поглежда често към задния си двор. А това е наистина тъжно.

Нямам разумно обяснение защо се случва всичко това… ..но е възможно това да е повод за научно изследване…защо даден политико-биологичен вид има подчертана склонност към показни самоубийства….по телевизора.

 

А пищовите, с европейски цитати на министъра на правосъдието…мисля си, че „включването” от НС няма скоро да свърши, но по здравословни причини мисля да съхраня разсъдъка си с индивидуално изключване…

 

За мое изумление, точно в този момент поискаха 15 минути прекъсване…дали няма СРС-та и на мислите…едва ли толкова бързо са прочели в мрежата…

След почивката следват още цитати с елементи на разсъждение.

Някои влязоха в жанра на политическо оплакване пред телевизора. Защо трибуната е място за прояви на  политическа арогантност, хомофобия и какво ли още не, нямам отговор. Не зная дали прокурорите гледат телевизия, но е добре психиатрите да го правят.

Основното оплакване на един обаче става за жълто вестникарско заглавие : „Тибетският як го няма пак”, недоволен бе Сидеров. Другите изложени недоволства сме ги чували и друг път.

Последва леко сбутване в залата, парирано веднага от квесторите.

И…дойде  разбира се апотеозът…

Цв.Цв. отвори широко вратите на гардероба, за да си поиграе пред камерите със събраните вътре скелети.

„За първи път ЕС налага механизмът за оценка и наблюдение…”, според авторът на цитата, заради тройната коалиция. Я, изскочи на няколко пъти и Хохегер, показаха ни  и румънският политически Дракула.

Да си премерим акциите…по данни на съдебната система….

Иииии за финал Яне Янев

 

Родословното дърво в управлението…беше „нарисувано“ в истеричен фалцет. Явно са му взели вместо ментата…димките…

Трябва да бъде построен паметник на Цветанов, заръча на бивши коалиционни министри Яне.

А паметник няма да има и никакви огледала, защото водното огледало в Кърджали…с разменените реплики между Цветан Цветанов и Димчо Михалевски замерянето с пищови приключи.

Вместо епилог Атанас Атанасов цитира  проф. Михаил Константинов за безсмислието на вота.

Да беше цитирал и други неща, казани от професора…Или поне да ги прочете, когато се обсъждат промените в изборния кодекс.
И докато Яне поиска паметник за Цветанов, стана ясно, че БНБ е изсякла монета с премиера. Странно как тази шега сме я пропуснали…

Била осмата поред златна монета от поредицата „Човек от народа“, според сайта finance5.bg от  01.04.2011 г. Странно защо мнозина не се усъмниха…

“АМ Тракия” е първата и единствената златна монета, която БНБ пуска през 2011 година. Техническите характеристики на монетата „АМ Тракия“ са: злато, 8.63 грама, диаметър – 24 мм, гурт – гладък. Монетата е с официален тираж от 3 000 броя и деноминация – 100 лева. Цената й е 1000 лева.

На лицевата страна на монетата е логото на БНБ и годината на издаване – 2011 година. На обратната страна на монетата са изобразени: образ на Бойко Борисов инспектиращ строежа на АМ Тракия, кръговото в кв.“Драгалевци“ и човек с кану спускащ се по буйните води под колелото.

 

“АМ Тракия” е първата и единствената златна монета, която БНБ пуска през 2011 година. Техническите характеристики на монетата „АМ Тракия“ са: злато, 8.63 грама, диаметър – 24 мм, гурт – гладък. Монетата е с официален тираж от 3 000 броя и деноминация – 100 лева. Цената й е 1000 лева.

На лицевата страна на монетата е логото на БНБ и годината на издаване – 2011 година. На обратната страна на монетата са изобразени: образ на Бойко Борисов инспектиращ строежа на АМ Тракия, кръговото в кв.“Драгалевци“ и човек с кану спускащ се по буйните води под колелото

 

Advertisements