Старите медии срещу новите за Лондон 2012 година е състезанието, което в момента върви
Не съм сигурна дали само политиците „точат рейтинг” от спорта.
Никакво откритие не е, че „спортът е допинг за масите”.
Не зная дали не е откритие, че сме масово дрогирани.
Старите медии, както ги наричат експертите, търсят позитивното. Разбира се, предизвикани са и мнозина, извън ресорното разделение да коментират. Странно защо повечето търсят също „позитивното”.
Не така крайно подхождат неплатените автори в социалните мрежи. Това обаче също не е откритие.
Какво ще произлезе от цялото това говорене
Каруцата ни пак е пред коня.
Защо държавите влагат пари в спорта?
За да харчат по-малко пари за здравето на децата си. Това откритие е просто, като фасул. Проблемът е, че неплатените автори от социалните мрежи по обясними причини не могат да правят проучвания колко струва на родителите да инвестират в здравето на децата си чрез спорт. А картината е доста крива.
Различните школи трябва да се издържат.В момента се приема за логично, финансирането да е от родителите. Дали обаче е толкова логично?
В случай, че някой от мнозината издържани от нацията висши и недотам висши чиновници направят грандиозното откритие, че децата имат нужда не само от учене, но и от спортуване…тогава може и до друго трудно познание да стигнат.Спортните площадки се строят не само, за да се режат лентички тържествено пред камерите, не само за да висят там едни чичковци с бири, които се канят да изиграят едно мачле…ей сега, а за децата. Разбира се, последното е въпрос на народопсихология и на светъл бистришки пример.
Има и друго евтино и елементарно решение
Просто трябва общините да се понапънат, или инвеститора, в лицето пак на чиновниците, да ги „понапънат”, за да организират така нещата с тези площадки, че достъпът до тях да е за децата, а не за мачлета на чичковците. Нищо против чичковците нямам.Но ми се струва, че те работят и спокойно парите за бира, могат да инвестират за спорт.
Може ли парите за спорт да вървят след децата
„Долу Цеко от Алеко” има и подтекст. Влагането на държавни пари за масов спорт не е задължително да бъде само в името на Цеко…и всички други знайни и незнайни цековци.
Това е положението
Дъвкането ще продължи. За сведение на дъвчещите, освен дъвки Идеал, в България вече са достъпни и дъвки с по-доказани в XI век други марки…
Само коментарите в социалната мрежа не стигат. Защото чиновниците просто ги омаловажават…а ехото повтаря, аман от „пищящи фенки“.
Ако някой от споменатите няколко пъти чиновници реши, че не е зле да свърши и малко работа да ги прочете…
Сигурна съм, че неплатените коментиращи ще стиснат здраво очи ако това се случи и ще приемат за откритие, че след врътване на червеното кранче потича топла вода

Advertisements