17k02obocw3pfjpg

В тази държава е позволено критиката да излиза в хумористични и забавни предавания или най-добре в карикатури. Ако човек е бил четвърт век вън и ако се подложи на безконтролна медийна консумация в опит да се ориентира в средата, със сигурност ще се намери в прародината на Содом и Гомор. Ако има само кой да му даде жокер, че Андрешко вече зарязва ЧСИ в блатото и всичко ще бъде наред.
Ето и няколко новинарски акценти от днес.
Кольо Парамов говори за някаква митична къща, където мнозина от политическия елит са се виждали с Цветан Василев и са били филмирани. И той го карал да извади филмчетата, инак му бил адвокат.
Единствената спънка за пускане на сериала засега била банковата тайна.
Продукцията ‪#‎ЧернотоТоНаВластта‬ засега май си я гледат тайно, докато си беседват и пазарят, далеч от хорските и медийните очи.
Интересно къде е този сървър. Главен Цацаров със сигурност знае, защото разказа отдавна за него, без да е сигурно в каква роля, на промоутър или като изпълнение на трудовия му дълг.
Тази тъмна материя обаче си има продуценти, но е дадено на малцина да знаят ‪#‎коИ‬.
В този момент е редно да дойде въпрос от залата, след като сме си платили не само билетите, но и за лентите от сериала дадено ли ни е да видим в надписите накрая ще изписани имената…
И кога ще е премиерата, че да свършва.
П.П. Пуканките няма да са безплатни и май ще са златни…
Следва: Сървърите на община Сопот предстои да бъдат взети от съдия изпълнител с личните данни на децата от училищата и детските градини.
Публична продан.
Андрешко води съпротивата.
Добрата новина е, че Азис пеел „Черната овца“. Споделящите тази новина съобщават още, че му било харесало.

… to be continued…

434211137_640

Advertisements